Om / Nyheder og presseklip / Styrelsen for Patientsikkerhed søger sagkyndige konsulenter

Styrelsen for Patientsikkerhed søger sagkyndige konsulenter


Klagecenteret og Ankenævnet for Patienterstatningen, Styrelsen for Patientsikkerhed søger sagkyndige konsulenter
 
Interesserer du dig for patientsikkerhed, klagesager og ankesager, og vil du være med til at skabe læring ?Trives du med afvekslende og udfordrende opgaver. Vil du være en del af et sundhedsfagligt team.
  
Så er du måske vores nye kollega.
 
I Klagecenteret søger vi sagkyndige konsulenter i: Fysioterapi, farmaceuter, social- og sundhedsassistenter, almen medicin, børne- og ungdomspsykiatri, gynækologi og obstetrik, infektionsmedicin, kardiologi, lungemedicin, medicinsk gastroenterologi, neurologi, reumatologi, urologi.
 
I Erstatningscenteret søger vi sagkyndige konsulenter i: Fysioterapi, kiropraktik, kardiologi, radiologi gerne med speciale i mammaradiologi, radiologi gerne med speciale i thorax, kirurgisk gastroenterologi, gynækologi gerne med speciale i cancer, urologi gerne med speciale i cancer, farmakologi, neurologi, ortopædkirurgi med speciale i ryg, ortopædkirurgi med speciale i skulder.
 
Du finder begge jobopslag på vores hjemmeside http://stps.dk
 
Du er velkommen til at høre mere om jobbet ved at ringe til specialkonsulent Jytte Elizabeth Dahler-Larsen på telefon: 7222:9060 eller skriv på mail: jyj@patientombuddet.dk eller til oversygeplejerske Trine Riis på telefon: 7222:9055 eller skriv på mail: trri@patientombuddet.dk.
 
Ansøgningsfrist: onsdag den 1. marts 2017.