Events / Rebild Møder

Rebild Møder

Klinisk farmakologisk afdeling, Aarhus Universitetshospital og Klinisk Farmakologisk Enhed, Aalborg Universitetshospital, afholder hvert år i samarbejde med Region Midtjylland og Region Nordjylland møder over emnet ”Lægemiddeløkonomi”.
 
Møderne er besøgt af ca. 150 deltagere hvert år fordelt på forskellige faggrupper som økonomer, læger, regionspolitikere, embedsfolk, ledere på mange niveauer i sundhedsvæsenet, farmaceuter og ansatte i medicinalindustrien.

Mødet er ikke sponsoreret, men dækkes af deltagergebyrer, så det løber rundt. Mødet afholdes hvert år på Comwell i Rebild, deraf navnet. Læs mere om det kommende møde i menuen til venstre.
Totempælen i Rebild er en tro kopi af Kiksadi totempælen, som står i Hyde Park Roosevelt Museet i New York. Den originale pæl blev givet til præsident Franklin D. Roosevelt i 1940, hvorimod den danske udgave er givet til Rebild National Park Society af Alaska. Totempælen kaldes også Kolteen, idet den oprindeligt blev udkåret til erindring om den indianske høvding Kolteen.