Om / Nyheder og presseklip

Nyheder

På disse sider udgives de seneste nyheder fra selskabet og fra selskabets medlemmer.
 
Alle medlemmer opfordres til at sende nyheder ind om stort og småt, som kan være relevant for øvrige medlemmer og interessenter. Nyheder kan sendes til selskabet som word filer, pdf filer, billeder, power point eller excel. Kontakt selskabets webmaster her.

PRESSEKLIP

 
d. 12. marts 2016
 
For nylig gik et klinisk forsøg i Frankrig helt galt, da én person mistede livet, og fem andre blev indlagt. Videnskab.dk er på besøg på Danmarks eneste fase 1-enhed for at undersøge, hvordan et klinisk forsøg herhjemme foregår.
 
 
 
d. 23. februar 2016
 
 DEBAT: Ledende overlæge Hanne Rolighed Christensen hilser det nye Medicinråd, som forventes etableret inden et år, velkommen. Samtidig understreger hun, at vi ikke må glemme baggrunden for sceneskiftet og dermed de mangeårige besparelser, som hospitalerne har været igennem.
 
 
 
d. 27. januar 2016
 
DEBAT: Der bør være ensartede og transparente kriterier for at sætte en patient i behandling – og der bør være ensartede krav til, hvor og hvornår der kræves protokollering af eksperimentel behandling, skriver overlæge på Bispebjerg Hospital Hanne Rolighed Christensen.
 
 
 
d. 8. december 2015
 
DEBAT: Det er fremskridt, at der i dag tales mere om prioritering end nogensinde før, skriver overlæge på Bispebjerg Hospital Hanne Rolighed Christensen. I Danmark har vi kompetencerne til at prioritere – nu mangler blot beslutsomhed.